Logga OLT_mobil
Maria Larsson

Maria Larsson
Hälsocoach och Vägledare

Redan som barn delade jag med mig av den kunskap jag hade, lyssnade på många förtroenden och peppade andra och mig själv att våga göra saker utanför den bekväma zonen. Förmågor och kunskaper jag använt mig av hela mitt liv. Både i privatlivet och i arbetslivet.

I 15 år arbetade jag som lärare, där jag utvecklade mitt coachande förhållningssätt samt upptäckte mitt stora intresse för människors hälsa. Jag märkte att jag hade förmågan att avläsa andras mående.

På Hälsocoachprogrammet fick jag dessutom en examen i folkhälsovetenskap samt en gedigen coachutbildning. Tillräckligt med grund att stå på för att öppna mitt eget lilla hälsoföretag ” Hälsocoaching för alla”.

Under åren har jag specialiserat mig på stressrelaterad ohälsa och har utvecklat verktyg som hjälper människor att hitta sin egen hållbara väg att gå på. Jag jobbar utifrån de kognitiva principerna och har utvecklat ett eget sätt att få människor att göra livsstilsförändringar för att hitta sin inre balans och livsväg.

Idag ingår jag även i ONE LIFETIMEs kompetensnätverk, som helt matchar mitt helhetstänk kring människan, familjen, arbetslaget och arbetsgivaren.