Logga OLT_mobil
Marek Markevind

Marek Markevind
Marknadscoach och Grundare av ONE LIFETIME 

I mitt arbete som Marknadscoach har jag alltid drivits av att ge stöd till andra männsikor som vill komma vidare på arbetsmarknaden samt av glädjen att se dem växa och lyckas. Har en lång erfarenhet av att jobba med människor i olika livssituationer genom att stötta, motivera och utmana dem till att uppnå sina personliga mål. 

Nu har jag  bott i Sverige i 10 år och gjort en resa från att lära mig språket, förstå kulturen och hur samhället fungerar till att i dagsläget driver mitt eget företag som jobbar med coachning och marknadsföring. Detta är kort sammanfattat i en enda mening men resan hit har varit mycket längre än så och inte minst fylld av flera utmaningar.

Den största utmaningen har varit att etablera sig på den svenska arbetsmarknaden, alltså hitta ett meningsfullt arbete. Trots att Sverige är ett land som flitigt jobbar med integrationsfrågor och kan föregå som ett gott exempel så finns det fortfarande, när det gäller arbetsmarknaden, en osynlig vägg som hindrar en invandrare från att komma in på en del företag och organisationer. 

Men genom bland annat en bra marknadsföring  och vilja så kan man lyckas trots alla utmaningar. Vill man hitta rätt så måste man våga att lämna sin komfortzon. Bestämma sig och köra på - enklare sagt än gjort, men med rätt inställning och lite hjälp på vägen så går det nog att fixa det!