Logga OLT_mobil
Arne Lilja

Arne Lilja
Karriärcoach och Inspiratör

Efter att ha jobbat som Arbetscoach för olika företag, åt Arbetsförmedlingen i två år, kom jag in i en liten kris – vad är det jag vill göra i mitt lilla företag? Vad är det som jag tycker är viktigt? Vad vill jag bidra med, i vår värld?

Jag åkte upp på Billingen, ett berg som ligger i Skövdes utkant, tog en promenad, körde NLPs andningsövningar (medan jag gick) och kände att stressen släppte. Efter en knapp kilometers promenad så stod den där, lösningen på alla funderingar jag haft, TV-masten. Den stod så stolt och rak, ingenting i världen tycktes kunna rubba den. Det fanns dock någonting som såg till att den kunde stå där som den gjorde, nämligen vajrarna – det var de jag skulle vara, det var det jag skulle jobba med i fortsättningen. Jag ska vara ett stöd, en trygg punkt för människor som behöver det.

Mitt största intresse i livet är människor. När jag kan följa en människa och se dennes framsteg och utveckling får jag energi. Jag använder mig av NLP, i mina möten och föreläsningar, som är en stark metod och många verktyg för att hjälpa människor att lära känna sig själv och sina omgivningar.